12-09-2020 tarihinde eklendi
Trabzon Mezbahası dere yatağına
Trabzon Büyükşehir Belediyesi tarafından Akçaabat’taki 27 dönümlük alana kurulması planlanan mezbaha projesine ÇED onayı çıktı. mezbahada günlük 40 büyükbaş ve 100 küçükbaş hayvan kesilebilecek.

Teoman Yılmaz 
"kaç trilyon yetki istendi meclisten bu iş için ihale bedeli ne kadar Turgay Şahin Davut Çakıroğlu
 
Davut Çakıroğlu 
Teoman Yılmaz mecliste tüm dereler ve bu yere özel gündem yaptım önerilerimi söyledim anlaşılan duyan olmamış
 
Teoman Yılmaz 
SANDIKÇI ‘DAN MEZBAHANE UYARISI
Yeniden Refah Partisi Akçaabat İlçe Başkanı Barış SANDIKCI Çicekli düz Mahallesi dere yatağında yapımı başlanan Mezbahane ile alakalı uyarılarda bulundu.
SANDIKÇI:
İlçemizde yapılan veya yapılacak olan her türlü hizmetten öncelikli olarak bizler memnuniyet duyarız. Mezbahane İlçemizde olmazsa olmazımızdır. Köftesiyle dünyaya nam şalmış Akçaabat’ımıza yakışmayan bir mezbahane vardı. Yapımı başlayan tesis sadece mezbahane değil aynı zamanda bir et kombinesi olacak. Yaklaşık 250 kişinin istihdam sağlayacağı bir tesis olacak. Emeği katkısı olan herkese teşekkür ediyor Allah razı olsun diyorum.
ANCAK
Daha sıcağı sıcağına Giresun ilçelerinde yaşanan sel felaketi bize tekrardan düşünme fırsatı vermektedir.1990 yılında yaşanan felaket önümüzde bir vesika olarak dururken ve bunlardan bir ders almadan yaptım olduya getirmek ne kadar doğru olur.
Ayrıca yapımı Et Süt Kurumu tarafından yapılan bu tesis Akifer sahasında bulunduğundan ötürü DSİ tarafından uygunluk yazısı alınmış mıdır?İddia ediyorun alınmamıştır.alınmış ise kamuoyu ile paylaşsınlar da aklımızda sorular ortadan kalksın. Bu saha ilçenin içme suyu kuyularının bulunduğu yerlerdir.Bu alanda kamulaştırma yapılana kadar Şinik organize alanında yapılabilirdi.Alt yapı ve yol çalışması bitmek üzere olan organizeye de canlılık katardı.
Zararın neresinden dönülürse kârdır. Bu uyarılarımızı yetkililerin dikkate alması dileğiyle.28/08/2020
Barış SANDIKÇI
YENİDEN REFAH PARTİSİ AKÇAABAT İLÇE BAŞKANI
 
Teoman Yılmaz
DERE NASIL TAŞAR ANLATIYOR VATANDAŞ..."O yolu hergün kullanıyorum he her gecmede orayı acaba yanılıyor muyum diye düşünüyorum tekrar tekrar bakıyorum ama her defasında aynı şeyi düşünüyorum. onaylayan kesinlikle okuyup diploma almadı karadeniz bölgesinde olası bir yağışa 30 mt genişlikte olan dere yatağı bile en az 15 20 mt yükseliyor burada dere yatağı kaç metre bırakılmış neye göre hesaplama yapılmış onay veren şahsiyetin Giresun gidip derenin genişliğini ve su debisinin nekadar yükseldiğini görsün ve ondan sonra elini vicdanına koysun milletin canını ve 80 milyonun hakkını birilerine beşkeş çekmek için olmadık yere olmadık projeler yapmasınlar
 
Ali Ihsan Narsak
 Olmayan hayvanlar mı kesilecek burada
 
Ozkrt Ömer
O yolu hergün kullanıyorum he her geçmede orayı acaba yanılıyor muyum diye düşünüyorum tekrar tekrar bakıyorum ama her defasında aynı şeyi düşünüyorum. onaylayan kesinlikle okuyup diploma almadı karadeniz bölgesinde olası bir yağışa 30 mt genişlikte olan dere yatağı bile en az 15 20 mt yükseliyor burada dere yatağı kaç metre bırakılmış neye göre hesaplama yapılmış onay veren şahsiyetin Giresun gidip derenin genişliğini ve su debisinin nekadar yükseldiğini görsün ve ondan sonra elini vicdanına koysun milletin canını ve 80 milyonun hakkını birilerine beşkeş çekmek için olmadık yere olmadık projeler yapmasınlar
 
Osman Gedikli
Sizin yüzünüzden bu akçaabata bir çivi çakılmadı akıllı düşünene kadar deli yol almış gidiyor yapsın birileri de nereye nasıl yaparsa yapsın yeterki eli ayağı düzgün işe yarar birşey yapsınlar
 
Erhan Açıl
60 milyon liralık proje olduğuna göre dere taşmasına dayanıklı yapacaklar galiba :)
 
Seyhun Aslan
 60 trilyona kaç aç soyar kaç fakir sevinir bilmeyen adamların dediğine bak arkadaş parayı evde basıyorlar herhalde ????????????????????
 
Irfan Atasoy
Yeri burasimi olmaliydi
 
Ünal Bal
Kesilen hayvanların kanı ve artıkları dereye mı atılır acaba ????
 
Tnju Krbna
 Hemen düzeltelim 60 trilyon değil işin maliyeti 27 trilyon civarı, üzücü ama maalesef Karadeniz bölgesinde dere ve deniz dolgu alanlarından vazgeçilemiyor. Akcaabat Tonya ve Düzköy civarında hayvancılık faaliyetleri ve çiftliklerine yönelik teşvikler gelmesi durumunda proje mahali ulaşım, su ve enerji hattının kavşak noktasi olarak değerlendirilmiş olabilir.
 
Teoman Yılmaz
 27 trilyon olduğunu gösteren bir beyan yada belge var mı?
http://www.oncetrabzon.com/trabzon-mezbahasi-dere-yatagina_h.html