12-03-2019 tarihinde eklendi
Büyükşehir’e Atakan, Akçaabat’a Osman
İYİ Parti Trabzon Milletvekili Örs Akçaabat’ta vatandaşlara seslendi

İYİ Parti Akçaabat İlçe Başkanlığı mahalle temsilcileri, sandık görevlileri ve belediye meclis üyesi adaylarını yemekte bir araya getirdi. İlçede bir restoranda düzenlenen yemeğe İYİ Parti Trabzon Milletvekili Hüseyin Örs, Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. Atakan Aksoy, Akçaabat Belediye Başkan Adayı Osman Akbulut katıldı.

KAPI KAPI DOLAŞACAĞIZ…

Açılış konuşmasını yapan İYİ Parti Akçaabat İlçe Başkanı Mustafa Mısır, tüm kesimleri kucakladıklarını belirterek “Belediye meclis üyelerimizde AK Partili, CHP’li, MHP’li, İYİ Partili herkes var.” dedi. Belediye meclis üyelerinin kendini tanıttığı toplantıda konuşan Trabzon Milletvekili Hüseyin Örs, 31 Mart’ta vatandaşların kendi bölgesine en iyi hizmet edecek kişiyi seçmesi gerektiğini kaydetti. Örs “Büyükşehir’e Atakan, Akçaabat’a Osman yakışır. Hepiniz birer Atakan Aksoy, birer Osman Akbulut’sunuz. O nedenle kapı kapı dolaşacağız.” dedi.

EKREM İMAMOĞLU BİZİM EVLÂDIMIZDIR

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ekrem İmamoğlu’yla İstanbul’daki çalışmalara destek verdiğini söyleyen Örs şöyle devam etti: “Akçaabat’ın evlâdı Ekrem İmamoğlu’nun hepinize selâmı var. Bizim şehrimizde Ekrem’i yuhalatmak marifet değil. Ekrem bizimdir bizim. Bizim evlâdımızdır. Biz ona sahip çıkıyoruz. Tıpkı Atakan Aksoy, Osman Akbulut gibi o da bizim evlâdımızdır. Birimiz hepimiz, hepimiz biriz. Bu heyecan bizi diri tutacak.”

GENÇLERİMİZİN GELECEĞİNİ KAZANACAĞIZ

Daha sonra söz alan Büyükşehir Adayı Prof. Dr. Atakan Aksoy, Trabzon Büyükşehir Belediyesinin kendi imkânlarıyla hizmet edebileceği yatırımları yapması gerektiğini ifade etti. Toplantıda son olarak konuşan Akçaabat Belediye Başkan Adayı Osman Akbulut, Akçaabat’a ağabey, kardeş, evlât olmaya geldiğini belirterek “Özellikle gençlerimizin, çocuklarımızın geleceğini ve mutluluğunu kazanmak için yola çıktık.” dedi.

AKÇAABAT’I BERABER YÖNETMEK İSTİYORUZ

Akbulut konuşmasına şöyle devam etti: “Akçaabat’ı beraber yönetmek istiyoruz. Ortak aklı önemsiyoruz. 4 ana projemiz var: Ortak akıl, doğru proje, adalet ve hızlı çözüm. 31 Mart’tan sonra halkımızdan bir an olsun kopmayacağız. Her an yanlarında olacağız. Mahalle mahalle dolaşıp halkımızın görüş ve önerilerini alacağız. İsteklerini, taleplerini dinleyeceğiz. Akçaabat’la bütünleşeceğiz.”

http://www.oncetrabzon.com/buyuksehire-atakan-akcaabata-osman_h.html